Photomyne מאפשרת לך להוריד, לשתף ולשמור זיכרונות סרוקים בין מכשירים, מחשבים ו-Google Photos בכמה צעדים פשוטים.
השתמש במדריך למטה כדי לבחור את הדרך הטובה ביותר לייצא את התמונות שלך.
שמירה במכשיר הנייד שלך (טלפון או טאבלט)
- פתיחת האפליקציה.
- עבור לאלבום עם התמונות שברצונך לשמור.
- הקש על כפתור שיתוף.
-
בחר את התמונות שברצונך לשמור.
- כדי לבחור את כל התמונות באלבום, הקש על העיגול בפינה הימנית העליונה.
-
אם ברצונך לשמור תמונות מאלבומים שונים:
- iOS: במסך הראשי, הקש על סמל שיתוף בתחתית ובחר "שיתוף תמונות נבחרות".
- Android: במסך הראשי, הקש על סמל חיפוש בפינה הימנית העליונה כדי לראות תמונות מכל האלבומים.
- הקש על שמירת התמונות שנבחרו.
- בחר שמירה במכשיר הזה.
- בחר אם לשמור עם פרטים (כיתובים + מסגרת לבנה) או בלי פרטים (רק התמונה).
שמירה במחשב שלך
- באפשרויות השיתוף, הקש על שמירת התמונות שנבחרו ואז על שליחה למחשב.
- הכנס/י את כתובת האימייל שלך כדי לקבל את הקישור.
-
במחשב שלך, פתח/י את האימייל שנשלח על ידי Photomyne.
- בדוק/י את תיקיית הספאם/דואר זבל אם אינך רואה אותו.
- לחץ/י על הקישור באימייל כדי לפתוח את התמונות שלך באתר Photomyne.
-
לחץ/י על הורדת כל התמונות כדי לשמור הכל במחשב שלך.
- הערה: "הורדת הכל" זמין רק לחברים משלמים.
שמירה ב-Google Photos
- פתיחת האפליקציה.
- עבור לאלבום עם התמונות שברצונך לשמור.
- הקש על כפתור שיתוף.
- בחר את התמונות שברצונך.
- בחר שמירה ב-Google Photos מרשימת האפשרויות.
- אם תתבקש/י, היכנס/י לחשבון Google שלך.
- אשר/י את ההעלאה. התמונות שלך יופיעו בספריית Google Photos שלך תחת האלבום של Photomyne.
שמירה ב-Google Photos היא הטובה ביותר לשיתוף או שמירה של תמונות נבחרות לצד התמונות היומיומיות שלך - במקום להעביר אוסף שלם של Photomyne תוך ניסיון לשמר את מבנהו.
חשוב לדעת על ייצוא
Photomyne מיועדת לא רק לסריקה, אלא לשימור התמונות שלך יחד עם הסיפורים שלהן. תכונות כמו שמירה על הקדמי והאחורי של תמונה מחוברים, שמירה על סדר הסריקה, והוספת תאריכים, כיתובים והערות נתמכות באופן מלא בתוך פלטפורמת Photomyne.
כאשר אתה מייצא תמונות (למכשיר שלך, למחשב או ל-Google Photos), אתה מייצא את קבצי התמונה עצמם. פלטפורמות אחרות לא תומכות כולן במבנה האלבומים של Photomyne או בפרטי האוצרות, ולכן מידע זה לא תמיד יועבר.