Et Photomyne-medlemskab låser op for premium-funktioner, herunder cloud-sikkerhedskopiering og lagerstyring.
Sikkerhedskopierer Photomyne mine fotos?
Ja. Med et aktivt medlemskab sikkerhedskopieres dine fotos automatisk til skyen.
Dette giver dig mulighed for at:
- Gendan dine fotos, hvis der sker noget med din enhed
- Få adgang til din konto på understøttede iPhones, iPads og Android-enheder
- Vis og rediger dine fotos online på photomyne.com
Kan jeg frigøre plads på min enhed?
Ja. Hvis din enhed er ved at løbe tør for lagerplads, kan du frigøre plads, mens du holder dine fotos sikkert sikkerhedskopieret i skyen.
Denne funktion kræver et aktivt medlemskab.
Er alle funktioner inkluderet i hvert abonnement?
Nogle funktioner i Photomyne-appen er premium-funktioner og kræver et aktivt medlemskab.
Se sammenligningstabellen nedenfor for at se, hvilke funktioner der er inkluderet i hvert abonnement.

Related resources
Read "What Is DPI?" for more details.
Read "Hvad kan jeg gøre med Photomyne-appen?" for more details.