Back to FAQs
Dansk

Del fotos med et link (Del side)

Når du deler et helt album eller mere end 5 billeder, uploader appen de valgte billeder til en privat webside med et unikt link i stedet for at sende dem som en fil, da store samlinger kan overskride filstørrelsesgrænserne.

Alle, du deler linket med, kan åbne det i deres browser (på enhver enhed) for at se billederne, sammen med eventuelle beskrivelser, placeringer, datoer og navne, du har tilføjet. Kun personer med linket kan få adgang til siden.

Linket forbliver aktivt i en begrænset periode for at beskytte dit privatliv. På iOS kan medlemmer administrere eller slette de links, de opretter.


Sådan deler du billeder med et link:

Del valgte billeder eller et helt album

  1. Åbn appen og gå til albummet, der indeholder de billeder, du vil dele.
  2. Tryk på Del og vælg de billeder, du vil dele. For at vælge alle billeder i albummet, tryk på cirklen i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Del valgte billeder.
    • iOS: Tryk på Opret et link for at bekræfte.
  4. Vælg, hvordan du vil dele linket (E-mail, Beskeder eller en anden tilgængelig app).

Bemærk: Hvis du vælger 5 billeder eller færre, sender appen dem som billedfiler i stedet for at oprette et delingslink.


Del flere albummer (iOS)

  1. Fra hovedskærmen skal du trykke på Del-ikonet (næstsidst fra venstre nederst) og vælge Del med et link.
  2. Tryk på Opret et nyt link.
  3. Vælg de albummer, du vil inkludere. Du kan også trykke på pilen ud for et album for at vælge specifikke billeder i det.
  4. Tryk på Del album, og tryk derefter på Opret et link.
  5. Vælg din foretrukne delingsmetode (E-mail, Beskeder eller en anden tilgængelig app).
  6. Alle links, du opretter, vises på denne skærm, hvor du kan se, gendele eller slette dem senere. Links forbliver aktive, så længe du har et Photomyne-medlemskab.

Del flere albummer (Android)

  1. Fra hovedskærmen skal du trykke på Søg-ikonet i øverste højre hjørne for at se billeder fra alle albummer.
  2. Vælg de billeder, du vil dele.
  3. Tryk på Del valgte billeder.
  4. Vælg din foretrukne delingsmetode (E-mail, Beskeder eller en anden tilgængelig app).