ביטול מינוי Photomyne שלך מחזיר את החשבון שלך לגרסה החינמית, הכוללת גיבוי, שיתוף וגישה מוגבלים.
עיין בסקירה למטה לקבלת פרטים חשובים לגבי מינויים שבוטלו.
מה משתנה לאחר סיום המינוי שלך
-
אין גיבוי תמונות אוטומטי
התמונות שלך כבר לא יגובו לענן של Photomyne. אם משהו יקרה למכשיר שלך, התמונות שלך עלולות ללכת לאיבוד אלא אם כן הן נשמרות במקום אחר. -
אין גישה ממכשירים אחרים או מהאינטרנט
לא תוכל לגשת לספריית התמונות שלך ממכשיר אחר או דרך אתר Photomyne. -
מגבלות שמירה ושיתוף
היכולת לשמור תמונות במכשיר שלך או לשתף אותן עשויה להיות מוגבלת. -
כלי שיפור הופכים מוגבלים
כלי שיפור תמונות מסוימים עשויים לדרוש צפייה בפרסומות כדי להשתמש בהם. -
הנחיות גישה נוספות
ייתכן שתתבקש מדי פעם להזין קוד גישה ולהמתין זמן קצר לפני שתמשיך להשתמש בתכונות מסוימות.
טוב לדעת
התמונות שלך אינן נמחקות אוטומטית כאשר אתה מבטל. עם זאת, ללא מינוי פעיל, תכונות מסוימות לייצוא, שיתוף או גיבוי שלהן עשויות להיות מוגבלות.
טיפ
Photomyne מציעה תוכניות מינוי עם מחירים ומשך זמן שונים (חודשי, שנתי או חד פעמי).
אם אתה שוקל לבטל עקב עלות או שימוש, ייתכן שכדאי לבדוק אם תוכנית אחרת מתאימה יותר לצרכים שלך.
אתה יכול לעיין בתוכניות זמינות באפליקציה על ידי מעבר לפרופיל → שדרוג.