ביטול המנוי שלכם ב-Photomyne לוקח רק כמה צעדים, אך הביטולים חייבים להתבצע דרך ספק החיוב המקורי שלכם.
ראו את ההוראות למטה כדי לבטל את המינוי שלכם בהצלחה.
אם נרשמתם דרך ה-App Store של Apple (iOS)
- פתחו את אפליקציית App Store.
- הקישו על סמל הפרופיל שלכם (בצד ימין למעלה).
- הקישו על Subscriptions.
- מצאו את אפליקציית Photomyne הרלוונטית ברשימה.
- בחרו לשנות או לבטל את התוכנית שלכם.
אם נרשמתם דרך Google Play Store (Android)
- פתחו את אפליקציית Google Play Store.
- הקישו על סמל הפרופיל שלכם.
- הקישו על Payments & subscriptions.
- הקישו על Subscriptions.
- בחרו את האפליקציה הרלוונטית.
- נהלו או בטלו את המנוי שלכם שם.
אם נרשמתם דרך אתר Photomyne
- בקרו בכתובת portal.photomyne.com במחשב או בדפדפן הנייד שלכם.
- בחרו את אפליקציית Photomyne הרלוונטית והכניסו את כתובת האימייל שלכם.
- בדקו את האימייל שלכם והכניסו את קוד הכניסה.
- במידת הצורך, היכנסו באמצעות Apple, Google, אימייל או מספר טלפון.
- לחצו על סמל הפרופיל שלכם (בצד ימין למעלה) או גשו ל-Account.
- גשו ל-Plan / Billing.
- נהלו או בטלו את המנוי שלכם שם.
תזכורות חשובות
- מחיקת האפליקציה אינה מבטלת את המנוי שלכם.
- אם המינוי שלכם יסתיים, החשבון שלכם יחזור לגרסת הבסיס (חינם).
- התמונות שלכם יישארו במכשיר שבו סרקתם אותן, אך הן לא יגובו או יהיו זמינות במכשירים אחרים.
- אם תמחקו את האפליקציה ללא מינוי, ייתכן שלא תוכלו לשחזר את התמונות שלכם מאוחר יותר.