Opsigelse af dit Photomyne-abonnement tager kun et par trin, men opsigelser skal gennemføres via din oprindelige faktureringsudbyder.
Se instruktionerne nedenfor for at opsige dit medlemskab med succes.
Hvis du abonnerede via Apple App Store (iOS)
- Åbn App Store-appen.
- Tryk på dit profilikon (øverst til højre).
- Tryk på Abonnementer.
- Find den relevante Photomyne-app på listen.
- Vælg at ændre eller annullere dit abonnement.
Hvis du abonnerede via Google Play Store (Android)
- Åbn Google Play Store-appen.
- Tryk på dit profilikon.
- Tryk på Betalinger & abonnementer.
- Tryk på Abonnementer.
- Vælg den relevante app.
- Administrer eller annuller dit abonnement der.
Hvis du abonnerede på Photomyne-webstedet
- Besøg portal.photomyne.com på din computer eller mobilbrowser.
- Vælg den relevante Photomyne-app og indtast din e-mail.
- Tjek din e-mail og indtast login-koden.
- Hvis nødvendigt, log på med Apple, Google, e-mail eller telefonnummer.
- Klik på dit profilikon (øverst til højre) eller gå til Bruger.
- Gå til Abonnement / Fakturering.
- Administrer eller annuller dit abonnement der.
Vigtige påmindelser
- Sletning af appen annullerer IKKE dit abonnement.
- Hvis dit medlemskab udløber, vender din konto tilbage til den grundlæggende (gratis) version.
- Dine fotos forbliver på den enhed, du scannede dem med, men de vil ikke blive sikkerhedskopieret eller være tilgængelige på andre enheder.
- Hvis du sletter appen uden et medlemskab, kan du muligvis ikke gendanne dine fotos senere.